STAMBENI OBJEKAT

Lamela B

N O V O G R A D N J A
centralna gradska zona
D I R E K T N A  P R O D A J A

Ul. Branislava Nušića br.22A Niš
Lamela B – II faza
Stambeni objekat

Novoprojektovani stambeni objekti

Lamela B / II faza je spratnosti: Po+P+6 / podrum, prizemlje i šest spratova, sa 27 ( dvadesetsedam ) stambenih jedinica od kojih su tri dupleks stana čiji je prvi nivo na šestoj etaži, a drugi nivo na nivou tavana. Završetak radova lamele B je planiran za kraj 2023. godine.

Lokacija objekata je u centralnoj gradskoj zoni u ul.Branislava Nušića br.22; k.p.br.: 2722 KO Niš-Ćele Kula opština Medijana, u neposrednoj blizini gradskog parka Čair, osnovnih škola: „Ratko Vukućević“ i „Učitelj Tasa“, vrtića „Pinokio“, ustanove: „Mara“, zelene pijaca „Palilula“…

Objekti su nezavisne tehničko – tehnološke celine projektovane sa zasebnim ulaznim partijama, iz pravca ul.Branislava Nušića, parking prostorom na nivou prizemlja i zasebnim podzemnim garažama, kao i stanarskim ostavama. Objekat se gradi u skladu sa propisanim standardima. Konstrukcija je skeletna sa punom pločom, fasadni i pregradni zidovi – energetski blok, termoizolacija – kamena vuna sa završnom demit obradom, sve u cilju postizanja visokog nivoa energetske efikasnosti. Spoljna stolarija je pvc sa spoljašnjim roletnama; staklo visoko energetsko 4S ispunjeno argonom. Ulazna vrata za stanove su sigurnosna – protivpožarna; unutrašnja stolarija od medijapana sa 3D folijom, parket – “Tarkett” hrastov; keramika – granitna.

  • Grejanje je podno, omogućeno energetskim kotlom ponaosob za svaku stambenu jedinicu.
  • Instalacija optičkog, koaksijalnog kabla, kao i video nadzora i interfona.
  • Vertikalne komunikacije: lift, stepenišni prostor i evakuaciono stepenište.
Adresa:
Vojvode Tankosića br. 1K, lokal L1
18000 Niš
E-Mail:
aleksandra.manojlovic@staninvest.rs

Dostupni stanovi

Dostupni stanovi